venta-de-coches-garatgealuart

Què busques en un automòbil? Elegància, seguretat, comoditat, o simplement un cotxe econòmic?

Garatge Aluart, el nostre taller mecànic a Girona (provincia), disposa d’una àmplia gamma de cotxes multimarca:

  • Vehicles d’Ocasió multimarca 

A més de ser un taller de reparació de vehicles, a Garatge Aluart disposem d’una gran varietat de cotxes usats perquè trobis el que s’ajusta als teus mesures.  

Cotxes de segona mà? De tercera mà? Si busques un cotxe barat en perfectes condicions, aquesta és la teva secció. 

A la zona d’exposició del nostre taller de cotxes a prop de Blanes podràs observar la nostra varietat i et proporcionarem una atenció personalitzada perquè puguis escollir el vehicle que més s’adapta a tu. 

Els nostres experts t’assessoraran per satisfer les teves necessitats i expectatives, així que no perdi el temps i troba el teu automòbil perfecte.

  • Vehicles Km 0 

Posem a la teva disposició els millors cotxes km 0 del mercat: amb el mínim de quilòmetres fets i al millor preu!

A Garatge Aluart podràs obtenir magnífics vehicles km 0 de tot tipus de marques en les millors condicions. Consulta les nostres ofertes i estrena cotxe nou ja.

  • Vehicles nous de la marca Renault i la marca Dacia

Si el que busques és comprar un cotxe nou, al nostre taller mecànic t’oferim una gran varietat de vehicles: des dels vehicles turisme i comercials fins als més innovadors i moderns cotxes Renault i Dacia.

A Garatge Aluart, taller de cotxes a prop de Lloret, podràs triar el teu model ideal. Prefereixes la llibertat de moviment del nou Renault Twingo o la professionalitat i elegància del Laguna? Els experts en cotxes t’assessorarem perquè totes les seves necessitats quedin satisfetes. El teu cotxe ha de ser un reflex de la teva personalitat!

Informa’t de les nostres ofertes disponibles trucant al 972.850.208 o contacta amb nosaltres.

Garatge Aluart, el teu Taller de cotxes i garatge oficial Renault / Dacia prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera, …