venta-de-coches-garatgealuart

Què busques en un automòbil? Elegància, seguretat, comoditat, o simplement un cotxe econòmic?

Garatge Aluart, el nostre taller oficial Renault/Dacia a Vidreres (Girona), disposa d’una àmplia gamma de cotxes:

  • Vehicles d’Ocasió multimarca 

A més de ser un taller de reparació de vehicles, a Garatge Aluart disposem d’una gran varietat de cotxes usats perquè trobis el que mes se t’ajusta.  

Cotxes de segona mà? De tercera mà? Si busques un cotxe barat en perfectes condicions, aquesta és la teva secció. 

A la zona d’exposició del nostre taller de cotxes a prop de Blanes podràs observar la nostra varietat i et proporcionarem una atenció personalitzada perquè puguis escollir el vehicle que més s’adapta a tu. 

Els nostres experts t’assessoraran per satisfer les teves necessitats i expectatives, així que no perdis el temps i troba el teu automòbil perfecte.

  • Vehicles Km 0 

Posem a la teva disposició els millors cotxes km 0 del mercat: amb el mínim de quilòmetres fets i al millor preu!

A Garatge Aluart podràs obtenir magnífics vehicles km 0 de tot tipus i en les millors condicions. Consulta les nostres ofertes i estrena cotxe nou ja.

  • Vehicles nous de la marca Renault i la marca Dacia

Si el que busques és comprar un cotxe nou, t’oferim una gran varietat de vehicles Renault i Dacia: des d’un turisme, a un elèctrics, un híbrid o un vehicle comercial per empresa, tenim el models mes innovadors i moderns.

A Garatge Aluart, podràs triar el teu model ideal. Prefereixes la llibertat de moviment sense contaminar del Renault Zoe elèctric o la professionalitat i elegància del Talisman? Els experts en cotxes t’assessorarem perquè totes les teves necessitats quedin satisfetes. El teu cotxe ha de ser un reflex de la teva personalitat!

Informat de les nostres ofertes disponibles trucant al 972.850.208 o contactant amb nosaltres.

Garatge Aluart, el seu Taller de cotxes i garatge oficial Renault / Dacia de Vidreres i prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera, …