Qui som

La nostra filosofia

Garatge Aluart és una empresa familiar creada l’any 1968 amb una àmplia experiència en reparació d’automòbils de totes les marques, però especialitzats en Renault i Dacia. Mecànica, electricitat, planxa o pintura, et garantim sempre el millor resultat en qualsevol dels nostres serveis.

El nostre taller de cotxes es troba a Vidreres (Girona), on t’oferim un tracte personalitzat, aportant responsabilitat, serietat i seguretat en el nostre treball per centrar-nos en la teva satisfacció. Desitgem la tranquil·litat de tots els nostres clients, per això ens adaptem a les teves necessitats i en cas de sinistre t’oferim vehicle de substitució.

A més de la professionalitat del taller mecànic Garatge Aluart, et garantim un servei òptim i d’alta qualitat perquè puguis gaudir dels nostres productes, serveis i reparacions. Aquesta garantia és gràcies a la maquinària d’última tecnologia de què disposem a les nostres instal·lacions, però també a la professionalitat i constant formació dels nostres treballadors.

A Garatge Aluart som agents de les conegudes marques Renault / Dacia, però venem una gran varietat de productes i serveis per satisfer les teves necessitats i poder treballar de manera eficaç amb tot tipus de cotxes:

  • Vehicles nous.
  • Vehicles d’ocasió.
  • Vehicles de km.
  • Manteniment del teu automòbil (Revisió de cotxes).
  • Reparacions de tot tipus d’avaries i vehicles.
  • Servei de finançament amb unes condicions úniques.
  • Assegurances de cotxes amb diferents companyies a uns preus immillorables.
  • Assegurances de llar, vida, accidents, responsabilitat civil, etc.

Per poder assessorar-te en la compra d’un cotxe, tenim a la teva disposició una zona d’exposició, on seràs atès de manera personalitzada per un professional, per ajustar-nos al màxim als teus requisits i expectatives.

El nostre horari comercial és de dilluns a divendres de 8 a 13h i de 15 a 19h.

Pots trobar més informació a l’apartat de serveis.

Garatge Aluart, el teu Taller de cotxes a Vidreres i prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera,…