Instal·lacions

Reparació i venda de cotxes

reparacion-coches-garatgealuart

ESPECIALITZATS EN MECÀNICA, REPARACIÓ I MANTENIMENT DE TOT TIPUS DE VEHICLES

A Garatge Aluart disposem de les millors instal·lacions i equip humà per oferir-te productes i serveis de qualitat al millor preu.

El nostre taller de cotxes a Vidreres està equipat amb eines i maquinària d’última generació per reparar el teu vehicle de manera eficaç, ràpida i amb els millors acabats.

Gràcies a les nostres instal·lacions també tenim la capacitat de revisar cotxes, per exemple, per passar la ITV amb total seguretat.

A Garatge Aluart oferim serveis addicionals com la realització de treballs amb electricitat en el taller mecànic, posta a punt per passar la ITV, planxa i pintura, i fins i tot serveis de finançament i assegurances.

La professionalitat i la formació dels treballadors del nostre taller multimarca, juntament amb les nostres instal·lacions, ens permeten garantir els millors serveis de la comarca i tornar els cotxes en perfectes condicions.

VENDA DE COTXES

A més del nostre taller mecànic, a les nostres instal·lacions comptem amb una zona d’exposició de cotxes de gran varietat perquè trobis el vehicle que s’adapti millor a les teves necessitats i expectatives. Necessites assessorament? No et preocupis, a Garatge Aluart t’oferim atenció personalitzada perquè realment compris el cotxe que respongui millor als teus requisits.

instalaciones-garatgealuart

El nostre taller de cotxes a Lloret disposa de diferents departaments:

  • Atenció al Client: En aquesta secció rebràs una atenció personalitzada per poder respondre a les teves necessitats de manera efectiva.
  • Exposició de vehicles: A les instal·lacions de Garatge Aluart oferim una zona per a la venda de cotxes, on podràs trobar una gran varietat d’automòbils al millor preu i comprar el vehicle que necessitis: cotxes usats, km 0 i vehicles nous.
  • Taller mecànic: En aquestes instal·lacions realitzem el manteniment i reparació de cotxes, però també li oferim serveis relacionats amb la compra i venda d’automòbils. A la planta superior del nostre taller de vehicles es troba el nostre servei de planxa i pintura, on disposem de les instal·lacions necessàries per reparar des d’un dany menor, com una ratlladura, fins a un deteriorament important del teu cotxe.

Garatge Aluart, el teu Taller oficial Renault / Dacia a Vidreres, Lloret de Mar, Tordera, Tossa de Mar, Sils, Blanes, etc.