Els nostres Serveis

Vehicle de substitució

Som conscients de l’inconvenient que pot suposar no disposar del teu cotxe en cas d’avaria o revisió. És per això que t’oferim el servei de vehicle de substitució.

D’aquesta manera podràs continuar desplaçant-te amb total llibertat.

Planxa i pintura

El nostre equip està especialitzat en tot tipus de reparacions de planxa i carrosseria. Cops i ratllades poden ser fàcilment reparades pels nostre professionals.

Disposem d’un gran ventall de pintures homologades per les principals marques que et deixaran el seu vehicle com si hagués sortit del concessionari.

Llegir més +

Garatge Aluart t’oferim el que busques, et deixarem el cotxe com el primer dia, tu no notaràs que li hagi passat res.

Som especialistes en reparació de sinistres:

 • Disposem d’una secció dedicada exclusivament al servei de planxa i pintura.
 • Reparem totes les marques i treballem amb totes les asseguradores per oferir-te el que realment necessites i gestionar tot tipus d’incidències, tot i ser agents Renault/ Dacia.
 • Avaluem i pressupostem els danys del sinistre sense compromís, perquè tothom ha de saber el seu cost.
 • Substituïm tot tipus de vidres: parabrises, vidre lateral, de lluna posterior … i si els tens assegurats, nosaltres gestionem el cobrament directament de la companyia, per tant no has de patir per res.
 • Sempre posem recanvis originals al teu automòbil.
 • Disposem de vehicle de substitució  perquè no tinguis cap tipus d’impediment en mobilització.

El nostre departament de planxa treballa en coordinació amb el taller mecànic per actuar de manera eficaç en els danys soferts a la part mecànica del vehicle, en un impacte on s’han vist afectades tant les parts mecàniques com de planxa. Redrecem les deformacions que hagi pogut patir el teu automòbil de manera eficaç i ràpida perquè aviat pugui tenir el teu cotxe en perfectes condicions.

Les habilitats i coneixements de nostre pintor permet aconseguir acabats perfectes en la reparació de sinistres, ja que treballa amb total polidesa fins a l’últim detall.

Si busques un taller de cotxes, contacta amb nosaltres! Estem a la teva disposició per a la reparació dels danys que hagi patit el teu vehicle en qualsevol sinistre. Et lliurem el teu automòbil en perfectes condicions. Ens avalen més de 50 anys de servei.

Mecànica i manteniment

El nostre taller multimarca respon de forma ràpida i eficaç a qualsevol dany o problema tècnic que hagi sofert el teu vehicle i que disposi del millor manteniment.

Amb els nostres experts, les eines i maquinària més innovadores, tenim la capacitat d’assegurar la més alta qualitat: identificarem l’avaria i farem un diagnòstic i la repararem en el menor temps possible!

Mecànica +

Garatge Aluart és un taller mecànic amb més de 50 anys d’experiència en la reparació de vehicles. Disposem d’unes instal·lacions i un equip professional altament qualificat per oferir el millor servei als nostres clients.

Servei de reparació mecànica de totes les marques:

 • Disposem de les especificacions tècniques de tots els fabricants (Renault, Dacia, Fiat, Mercedes,…). Per això, a Garatge Aluart som especialistes en Renault i Dacia i en reparació de cotxes multimarca i podem oferir amb tota garantia un tractament personalitzat i immillorable.
 • Reparem tot tipus de motors: dièsel, gasolina, elèctric, de gas i híbrids.
 • Problemes amb les transmissions, caixa de canvis i embragatges? Al nostre taller Renault t’ho solucionem de manera ràpida i eficaç, sense complicacions!
 • Reparació de sistemes d’Injecció per evitar que el motor es revolucioni excessivament i reduir el consum de combustible. La nostra adaptabilitat al teu cotxe ens permet treballar els sistemes d’injecció tant en motors de gasolina com en motors dièsel.
 • Reparacions de l’electrònica del vehicle. Els experts del nostre taller són especialistes tant en mecànica com en electromecànica. Disposem de la maquinaria adequada i això ens permet detectar qualsevol problema elèctric que presenti el teu automòbil.

L’equipament de més avançada tecnologia és només una de les característiques d’alta qualitat del nostre taller Renault i Dacia per oferir-te un servei integral de mecànica automotriu.

Tots els membres del nostre equip vetllen per la teva seguretat, per això solem tenir un diagnòstic ràpid i eficaç seguit d’una reparació mecànica completament competent i professional sempre amb recanvi original.

En el nostre taller Renault i Dacia t’oferim les millors solucions mecàniques per al funcionament més òptim del teu vehicle. A què esperes? Visita’ns el més aviat millor i, si tens dubtes, consulta els nostres serveis, contacta o trucan’s al 972 850 208 o  envia un whatsApp al 672 756 517

Manteniment +

A les instal·lacions de Garatge Aluart també garantim el manteniment del teu cotxe fent des d’una revisió integral a revisions més específiques com l’embragatge, la distribució, sistema elèctric, motor, rodes, suspensió, direcció, frens, transmissió, sistema d’injecció i carburant, etc.

L’objectiu principal del nostre taller mecànic és la teva seguretat, per això comptem amb serveis personalitzats de manteniment amb la millor relació qualitat-preu.

 • Revisió i canvi dels teus pneumàtics.
 • Equilibració de rodes amb el millor equipament. Per garantir la seguretat i el rendiment òptim del teu cotxe, assegura’t del bon estat dels teus pneumàtics. Un mal manteniment de l’equilibrat de les teves rodes pot fer mal a altres components del teu cotxe.
 • Alineació de rodes per a un òptim funcionament del teu cotxe: més control i precisió en la conducció del teu automòbil, més durada dels pneumàtics, disminució de la despesa de carburant,… El millor manteniment del teu vehicle està garantit al nostre taller mecànic.
 • Alienació de fars no només per la teva seguretat, sinó també per a la seguretat dels altres conductors. Oferim un manteniment de fars adaptat al teu cotxe perquè la teva il·luminació sigui òptima i eviti problemes innecessaris.
 • Revisió d’amortidors mitjançant el millor equipament mecànic. Disposem dels millors recanvis al millor preu.
 • Manteniment de frens de qualsevol marca.
 • Revisió completa ITV. Revisem el teu cotxe per passar la ITV a Vidreres, Lloret de Mar, Blanes,…
 • Millor prevenir que lamentar-se.

Si estàs pensant en emprendre un viatge llarg o simplement et vols assegurar que el teu cotxe està en bones condicions per a una correcta circulació, no dubtis en contactar amb nosaltres. El taller mecànic de Garatge Aluart t’ofereix una revisió completa del teu cotxe al preu més competitiu. El manteniment del teu cotxe et pot evitar molts contratemps. No te la juguis!

 

Recanvis i accessoris

A Garatge Aluart disposem de totes les peces i accessoris originals per a tots els models de Renault i Dacia.

Com a taller multimarca també subministrem recanvis d’altres marques amb total garantia i qualitat.

Assegurances

Les assegurances de cotxe són considerades com una obligació que sovint resulten ser més una despesa excessiva que una necessitat o protecció a la carretera. Per això, nosaltres volem ajustar-nos més a la seguretat que tu necessites i menys a un alt cost innecessari. Sens dubte, Garatge Aluart és la millor oportunitat per assegurar el teu cotxe amb les millors condicions.

Venda de vehicles nous i usats

Què busques en un automòbil? Elegància, seguretat, comoditat, o simplement un cotxe econòmic?

Garatge Aluart, el nostre taller oficial Renault/Dacia a Vidreres, disposa d’una àmplia gamma de vehicles.

Vehicles d'ocasió multimarca +

A més de ser un taller de reparació de vehicles, a Garatge Aluart disposem d’una gran varietat de cotxes usats perquè trobis el que mes se t’ajusta.

Cotxes de segona mà? De tercera mà? Si busques un cotxe barat en perfectes condicions, aquesta és la teva secció.

A la zona d’exposició del nostre taller de cotxes a prop de Blanes podràs observar la nostra varietat i et proporcionarem una atenció personalitzada perquè puguis escollir el vehicle que més s’adapta a tu.

Els nostres experts t’assessoraran per satisfer les teves necessitats i expectatives, així que no perdis el temps i troba el teu automòbil perfecte.

Vehicles Km 0 +

Posem a la teva disposició els millors cotxes km 0 del mercat: amb el mínim de quilòmetres fets i al millor preu!

A Garatge Aluart podràs obtenir magnífics vehicles km 0 de tot tipus i en les millors condicions. Consulta les nostres ofertes i estrena cotxe nou Ara. Truca al 972 850 208 o contacta amb nosaltres.

Vehicles nous de la marca Renault i Dacia +

Si el que busques és comprar un cotxe nou, t’oferim una gran varietat de vehicles Renault i Dacia: des d’un turisme, a un elèctrics, un híbrid o un vehicle comercial per empresa, tenim el models més innovadors i moderns.

A Garatge Aluart, podràs triar el teu model ideal. Prefereixes la llibertat de moviment sense contaminar del Renault Zoe elèctric o la professionalitat i elegància del Talisman.

Els nostres experts en cotxes t’assessoraran de per a cobrir totes les teves necessitatss. El teu cotxe ha de ser un reflex de la teva personalitat!

Informat de les nostres ofertes disponibles trucant al 972 850 208 o contactant amb nosaltres.

Sol·licita'ns pressupost

Sol·licitud de pressupost

Accepto

Contacta'ns!

Contacte

Accepto