Reparació de sinistres

Consultar disponibilitat amb el nostre responsable de taller.

reparacion siniestros garatgealuart.com

 

Necessites reparar el teu cotxe?

A Garatge Aluart t’oferim una àmplia gamma de reparació de sinistres per atendre de manera personalitzada a les teves necessitats. En el nostre taller Renault a Blanes reparem tot tipus de marques.

Som especialistes en reparació de sinistres:

  • Disposem d’una instal·lació dedicada exclusivament al servei de planxa i pintura en el nostre taller mecànic.
  • Treballem amb totes les marques i asseguradores per oferir-te el que realment necessites i gestionar tot tipus d’incidències, tot i ser agents Renault/ Dacia.
  • Avaluem i pressupostem reparacions de sinistres sense compromís.
  • Substituïm tot tipus de vidres al millor preu: parabrises, vidre lateral i lluna posterior.
  • Garantim recanvis originals per al teu automòbil.
  • Disposem de vehicle de substitució (consulta AQUÍ) perquè no tinguis cap tipus d’impediment en mobilització.

El nostre departament de planxisteria treballa en coordinació amb el taller mecànic multimarca per actuar de manera eficaç en els danys soferts en la mecànica del vehicle. Tenim experiència tant amb el plàstic com l’alumini per treballar el complet de l’estructura del teu cotxe, sigui quina sigui la teva marca (Renault, Dacia, Seat, Citroën,…). Redrecem les deformacions que hagi pogut patir el teu automòbil de manera eficaç i ràpida perquè aviat puguis tenir el teu cotxe en perfectes condicions.

Les habilitats i coneixements dels nostres pintors permeten aconseguir acabats perfectes en la reparació de sinistres, ja que treballen amb total polidesa fins a l’últim detall. Aquests professionals disposen d’un equipament d’alta qualitat per respondre a les teves necessitats i requisits i aconseguir l’equilibri idoni.

Si busques un taller de cotxes a Lloret, contacta amb nosaltres! Estem a la teva disposició per a la reparació dels danys que hagi patit el teu vehicle en qualsevol sinistre. Et lliurem el teu automòbil en perfectes condicions. 30 anys de servei ens avalen.

* Consultar disponibilitat amb el nostre responsable de taller.

Garatge Aluart, el teu taller de cotxes a prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera,…