Mecànica

Equip professional altament qualificat

reparacion vehiculos garatgealuart.com

 

Al taller mecànic de Garatge Aluart ens ocupem del manteniment i seguretat del teu vehicle, per això garantim el lliurament del teu cotxe en les millors condicions.

Garatge Aluart és un taller mecànic amb 30 anys d’experiència en la reparació de vehicles. Disposem d’unes instal·lacions i un equip professional altament qualificat per oferir el millor servei als nostres clients.

Servei de reparació mecànica de totes les marques:

  • Disposem de les especificacions tècniques de tots els fabricants (Renault, Dacia, Fiat, Mercedes,…). Per això, a Garatge Aluart som especialistes en reparació de cotxes multimarca i podem oferir amb tota garantia un tractament personalitzat i immillorable.
  • Reparem tot tipus de motors: diesel, gasolina i híbrids.
  • Problemes amb les transmissions, caixa de canvis i embragatges? Al nostre taller Renault t’ho solucionem de manera ràpida i eficaç, sense complicacions!
  • Reparació de sistemes d’Injecció per evitar que el motor es revolucioni excessivament i reduir el consum de combustible. La nostra adaptabilitat al teu cotxe ens permet treballar els sistemes d’injecció tant en motors de gasolina com en motors dièsel.
  • Reparacions de l’electrònica del vehicle. Els experts del nostre taller de cotxes són especialistes tant en mecànica com en electromecànica de cotxes multimarca. Això ens permet detectar qualsevol problema elèctric que presenti el teu automòbil.

L’equipament de més avançada tecnologia és només una de les característiques d’alta qualitat del nostre taller Dacia prop de Lloret i Blanes per oferir-te un servei integral de mecànica automotriu.

Tots els membres del nostre equip vetllen per la teva seguretat, per això solem tenir un diagnòstic ràpid i eficaç seguit d’una reparació mecànica completament competent i professional.

En el nostre taller Renault t’oferim les millors solucions mecàniques per al funcionament més òptim del teu vehicle. A què esperes? Visita’ns el més aviat millor i, si tens dubtes, consulta els nostres serveis a contacta o trucant-nos al 972850208.

Garatge Aluart, el teu Taller de cotxes a prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera,…