Manteniment

Procurem per la seguretat dels nostres clients

El nostre taller multimarca respon de forma ràpida i eficaç a qualsevol dany o problema tècnic que hagi sofert el teu vehicle perquè el teu cotxe disposi del millor manteniment.

Amb els nostres experts i les nostres eines i maquinària més innovadores, tenim la capacitat d’assegurar el manteniment de més qualitat: identificarem la teva avaria i farem un diagnòstic per conèixer quin és l’abast de l’avaria, i la repararem en el menor temps possible!

A les instal·lacions de Garatge Aluart també garantim el manteniment del teu cotxe fent des d’una revisió integral a revisions més específiques com l’embragatge, la distribució, sistema elèctric, motor, rodes, suspensió, direcció, frens, transmissió, sistema d’injecció i carburant, etc.

mantenimiento vehiculos garatgealuart.com

L’objectiu principal del nostre taller mecànic és la teva seguretat, per això comptem amb serveis personalitzats de manteniment amb la millor relació qualitat-preu.

  • Revisió i canvi dels teus pneumàtics al taller mecànic.
  • Equilibració de rodes amb el millor equipament. Per garantir la seguretat i el rendiment òptim del teu cotxe, assegura’t del bon estat dels teus pneumàtics. Un mal manteniment de l’equilibrat de les teves rodes pot fer mal a altres components del teu cotxe.
  • Alineació de rodes per a un òptim funcionament del teu cotxe: més control i precisió en la conducció del teu automòbil, més durada dels pneumàtics, disminució de la despesa de carburant,… El millor manteniment del teu vehicle està garantit al nostre taller mecànic.
  • Alienació de fars no només per la teva seguretat, sinó també per a la seguretat dels altres conductors. Oferim un manteniment de fars adaptat al teu cotxe perquè la teva il·luminació sigui òptima i eviti problemes innecessaris.
  • Revisió d’amortidors mitjançant el millor equipament mecànic. Disposem dels millors recanvis al millor preu.
  • Manteniment de frens de qualsevol cotxe.
  • Revisió completa ITV. Revisem el teu cotxe per passar la ITV a Vidreres, Lloret de Mar, Blanes,…
  • Millor prevenir que lamentar-se.

Si estàs pensant en emprendre un viatge llarg o simplement et vols assegurar que el teu cotxe està en bones condicions per a una correcta circulació, no dubtis en contactar amb nosaltres. El taller mecànic de Garatge Aluart t’ofereix una revisió completa del teu cotxe al preu més competitiu. El manteniment del teu cotxe et pot evitar molts contratemps. ¡No te la juguis!

Garatge Aluart, el teu taller de cotxes a Vidreres i prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera, …