Manteniment

Procurem per la seguretat dels nostres clients

El nostre taller multimarca respon de forma ràpida i eficaç a qualsevol dany o problema tècnic que hagi sofert el teu vehicle perquè el teu cotxe disposi del millor manteniment.

Amb els nostres experts i les nostres eines i maquinària més innovadores, tenim la capacitat d’assegurar el manteniment de més qualitat: identificarem la teva avaria i farem un diagnòstic per conèixer quin és l’abast de l’avaria, i la repararem en el menor temps possible!

A les instal·lacions de Garatge Aluart també garantim el manteniment del teu cotxe fent des d’una revisió integral a revisions més específiques com l’embragatge, la distribució, sistema elèctric, motor, rodes, suspensió, direcció, frens, transmissió, sistema d’injecció i carburant, etc.

mantenimiento vehiculos garatgealuart.com

L’objectiu principal del nostre taller mecànic és la teva seguretat, per això comptem amb serveis personalitzats de manteniment amb la millor relació qualitat-preu.

 • Revisió i canvi dels teus pneumàtics al taller mecànic.
 • Equilibració de rodes amb el millor equipament. Per garantir la seguretat i el rendiment òptim del teu cotxe, assegura’t del bon estat dels teus pneumàtics. Un mal manteniment de l’equilibrat de les teves rodes pot fer mal a altres components del teu cotxe.
 • Alineació de rodes per a un òptim funcionament del teu cotxe: més control i precisió en la conducció del teu automòbil, més durada dels pneumàtics, disminució de la despesa de carburant,… El millor manteniment del teu vehicle està garantit al nostre taller mecànic.
 • Alienació de fars no només per la teva seguretat, sinó també per a la seguretat dels altres conductors. Oferim un manteniment de fars adaptat al teu cotxe perquè la teva il·luminació sigui òptima i eviti problemes innecessaris.
 • Revisió d’amortidors mitjançant el millor equipament mecànic. Disposem dels millors recanvis al millor preu.
 • Manteniment de frens de qualsevol cotxe.
 • Revisió completa ITV. Revisem el teu cotxe per passar la ITV a Vidreres, Lloret de Mar, Blanes,…
 • Millor prevenir que lamentar-se.

Si estàs pensant en emprendre un viatge llarg o simplement et vols assegurar que el teu cotxe està en bones condicions per a una correcta circulació, no dubtis en contactar amb nosaltres. El taller mecànic de Garatge Aluart t’ofereix una revisió completa del teu cotxe al preu més competitiu. El manteniment del teu cotxe et pot evitar molts contratemps. ¡No te la juguis!

Garatge Aluart, el teu taller de cotxes a Vidreres i prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera, …

 

Reparació de sinistres

Consultar disponibilitat amb el nostre responsable de taller.

reparacion siniestros garatgealuart.com

 

Necessites reparar el teu cotxe?

A Garatge Aluart t’oferim el que busques, et deixarem el cotxe com el primer dia, tu no notaràs que li hagi passat res.

Som especialistes en reparació de sinistres:

 • Disposem d’una secció dedicada exclusivament al servei de planxa i pintura.
 • Reparem totes les marques i treballem amb totes les asseguradores per oferir-te el que realment necessites i gestionar tot tipus d’incidències, tot i ser agents Renault/ Dacia.
 • Avaluem i pressupostem els danys del sinistre sense compromís, perquè tothom ha de saber el seu cost.
 • Substituïm tot tipus de vidres : parabrises, vidre lateral, de lluna posterior … i si els tens assegurats, nosaltres gestionem el cobrament directament de la companyia, per tant no has de patir per res.
 • Sempre posem recanvis originals al teu automòbil.
 • Disposem de vehicle de substitució  perquè no tinguis cap tipus d’impediment en mobilització.

El nostre departament de planxa treballa en coordinació amb el taller mecànic per actuar de manera eficaç en els danys soferts a la part mecànica del vehicle, en un impacte on s’han vist afectades tant les parts mecàniques com de planxa. Redrecem les deformacions que hagi pogut patir el teu automòbil de manera eficaç i ràpida perquè aviat pugui tenir el teu cotxe en perfectes condicions.

Les habilitats i coneixements de nostre pintor permet aconseguir acabats perfectes en la reparació de sinistres, ja que treballa amb total polidesa fins a l’últim detall

Si busques un taller de cotxes, contacta amb nosaltres! Estem a la teva disposició per a la reparació dels danys que hagi patit el teu vehicle en qualsevol sinistre. Et lliurem el teu automòbil en perfectes condicions. Ens avalen mes de 50 anys de servei.

* Consultar disponibilitat amb el nostre responsable de taller.

Garatge Aluart, el teu taller de cotxes de Vidreres, a prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera,…

Mecànica

Equip professional altament qualificat

reparacion vehiculos garatgealuart.com

 

Al taller mecànic de Garatge Aluart ens ocupem del manteniment i seguretat del teu vehicle, per això garantim el lliurament del teu cotxe en les millors condicions.

Garatge Aluart és un taller mecànic amb mes de 50 anys d’experiència en la reparació de vehicles. Disposem d’unes instal·lacions i un equip professional altament qualificat per oferir el millor servei als nostres clients.

Servei de reparació mecànica de totes les marques:

 • Disposem de les especificacions tècniques de tots els fabricants (Renault, Dacia, Fiat, Mercedes,…). Per això, a Garatge Aluart som especialistes en Renault i Dacia i en reparació de cotxes multimarca i podem oferir amb tota garantia un tractament personalitzat i immillorable.
 • Reparem tot tipus de motors: dièsel, gasolina, elèctric, de gas i híbrids.
 • Problemes amb les transmissions, caixa de canvis i embragatges? Al nostre taller Renault t’ho solucionem de manera ràpida i eficaç, sense complicacions!
 • Reparació de sistemes d’Injecció per evitar que el motor es revolucioni excessivament i reduir el consum de combustible. La nostra adaptabilitat al teu cotxe ens permet treballar els sistemes d’injecció tant en motors de gasolina com en motors dièsel.
 • Reparacions de l’electrònica del vehicle. Els experts del nostre taller són especialistes tant en mecànica com en electromecànica. Disposem de maquinaria i això ens permet detectar qualsevol problema elèctric que presenti el teu automòbil.

L’equipament de més avançada tecnologia és només una de les característiques d’alta qualitat del nostre taller Renault i Dacia per oferir-te un servei integral de mecànica automotriu.

Tots els membres del nostre equip vetllen per la teva seguretat, per això solem tenir un diagnòstic ràpid i eficaç seguit d’una reparació mecànica completament competent i professional sempre amb recanvi original.

En el nostre taller Renault i Dacia t’oferim les millors solucions mecàniques per al funcionament més òptim del teu vehicle. A què esperes? Visita’ns el més aviat millor i, si tens dubtes, consulta els nostres serveis, contacta o trucan’s al 972850208 o  envia un whatsApp al 672756517

Garatge Aluart, el teu Taller de cotxes a Vidreres, a prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera,…

Els nostres preus

El mejor precio y servicio en la reparación de tu vehículo

Te mostramos algunas de las tarifas de nuestro taller mecánico. Los precios incluyen el IVA y pueden varias en función del distribuidor de piezas.

Servicio Precio
Donec suscipit vehicula turpis sed lutpat 35€
Quisque vitae quam neque. 32€
Morbi cilisis placerat dapibus. 44€
Etiam ultrices nulla ed leo malesuada 48€
Commodo bibendum orci vi verra ; 22€
alesua commodo malesuada commodo 16€