Manteniment

Procurem per la seguretat dels nostres clients

El nostre taller multimarca respon de forma ràpida i eficaç a qualsevol dany o problema tècnic que hagi sofert el teu vehicle perquè el teu cotxe disposi del millor manteniment.

Amb els nostres experts i les nostres eines i maquinària més innovadores, tenim la capacitat d’assegurar el manteniment de més qualitat: identificarem la teva avaria i farem un diagnòstic per conèixer quin és l’abast de l’avaria, i la repararem en el menor temps possible!

A les instal·lacions de Garatge Aluart també garantim el manteniment del teu cotxe fent des d’una revisió integral a revisions més específiques com l’embragatge, la distribució, sistema elèctric, motor, rodes, suspensió, direcció, frens, transmissió, sistema d’injecció i carburant, etc.

mantenimiento vehiculos garatgealuart.com

L’objectiu principal del nostre taller mecànic és la teva seguretat, per això comptem amb serveis personalitzats de manteniment amb la millor relació qualitat-preu.

 • Revisió i canvi dels teus pneumàtics al taller mecànic.
 • Equilibració de rodes amb el millor equipament. Per garantir la seguretat i el rendiment òptim del teu cotxe, assegura’t del bon estat dels teus pneumàtics. Un mal manteniment de l’equilibrat de les teves rodes pot fer mal a altres components del teu cotxe.
 • Alineació de rodes per a un òptim funcionament del teu cotxe: més control i precisió en la conducció del teu automòbil, més durada dels pneumàtics, disminució de la despesa de carburant,… El millor manteniment del teu vehicle està garantit al nostre taller mecànic.
 • Alienació de fars no només per la teva seguretat, sinó també per a la seguretat dels altres conductors. Oferim un manteniment de fars adaptat al teu cotxe perquè la teva il·luminació sigui òptima i eviti problemes innecessaris.
 • Revisió d’amortidors mitjançant el millor equipament mecànic. Disposem dels millors recanvis al millor preu.
 • Manteniment de frens de qualsevol cotxe.
 • Revisió completa ITV. Revisem el teu cotxe per passar la ITV a Vidreres, Lloret de Mar, Blanes,…
 • Millor prevenir que lamentar-se.

Si estàs pensant en emprendre un viatge llarg o simplement et vols assegurar que el teu cotxe està en bones condicions per a una correcta circulació, no dubtis en contactar amb nosaltres. El taller mecànic de Garatge Aluart t’ofereix una revisió completa del teu cotxe al preu més competitiu. El manteniment del teu cotxe et pot evitar molts contratemps. ¡No te la juguis!

Garatge Aluart, el teu taller de cotxes a Vidreres i prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera, …

 

Reparació de sinistres

Consultar disponibilitat amb el nostre responsable de taller.

reparacion siniestros garatgealuart.com

 

Necessites reparar el teu cotxe?

A Garatge Aluart t’oferim una àmplia gamma de reparació de sinistres per atendre de manera personalitzada a les teves necessitats. En el nostre taller Renault a Blanes reparem tot tipus de marques.

Som especialistes en reparació de sinistres:

 • Disposem d’una instal·lació dedicada exclusivament al servei de planxa i pintura en el nostre taller mecànic.
 • Treballem amb totes les marques i asseguradores per oferir-te el que realment necessites i gestionar tot tipus d’incidències, tot i ser agents Renault/ Dacia.
 • Avaluem i pressupostem reparacions de sinistres sense compromís.
 • Substituïm tot tipus de vidres al millor preu: parabrises, vidre lateral i lluna posterior.
 • Garantim recanvis originals per al teu automòbil.
 • Disposem de vehicle de substitució (consulta AQUÍ) perquè no tinguis cap tipus d’impediment en mobilització.

El nostre departament de planxisteria treballa en coordinació amb el taller mecànic multimarca per actuar de manera eficaç en els danys soferts en la mecànica del vehicle. Tenim experiència tant amb el plàstic com l’alumini per treballar el complet de l’estructura del teu cotxe, sigui quina sigui la teva marca (Renault, Dacia, Seat, Citroën,…). Redrecem les deformacions que hagi pogut patir el teu automòbil de manera eficaç i ràpida perquè aviat puguis tenir el teu cotxe en perfectes condicions.

Les habilitats i coneixements dels nostres pintors permeten aconseguir acabats perfectes en la reparació de sinistres, ja que treballen amb total polidesa fins a l’últim detall. Aquests professionals disposen d’un equipament d’alta qualitat per respondre a les teves necessitats i requisits i aconseguir l’equilibri idoni.

Si busques un taller de cotxes a Lloret, contacta amb nosaltres! Estem a la teva disposició per a la reparació dels danys que hagi patit el teu vehicle en qualsevol sinistre. Et lliurem el teu automòbil en perfectes condicions. 30 anys de servei ens avalen.

* Consultar disponibilitat amb el nostre responsable de taller.

Garatge Aluart, el teu taller de cotxes a prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera,…

Mecànica

Equip professional altament qualificat

reparacion vehiculos garatgealuart.com

 

Al taller mecànic de Garatge Aluart ens ocupem del manteniment i seguretat del teu vehicle, per això garantim el lliurament del teu cotxe en les millors condicions.

Garatge Aluart és un taller mecànic amb 30 anys d’experiència en la reparació de vehicles. Disposem d’unes instal·lacions i un equip professional altament qualificat per oferir el millor servei als nostres clients.

Servei de reparació mecànica de totes les marques:

 • Disposem de les especificacions tècniques de tots els fabricants (Renault, Dacia, Fiat, Mercedes,…). Per això, a Garatge Aluart som especialistes en reparació de cotxes multimarca i podem oferir amb tota garantia un tractament personalitzat i immillorable.
 • Reparem tot tipus de motors: diesel, gasolina i híbrids.
 • Problemes amb les transmissions, caixa de canvis i embragatges? Al nostre taller Renault t’ho solucionem de manera ràpida i eficaç, sense complicacions!
 • Reparació de sistemes d’Injecció per evitar que el motor es revolucioni excessivament i reduir el consum de combustible. La nostra adaptabilitat al teu cotxe ens permet treballar els sistemes d’injecció tant en motors de gasolina com en motors dièsel.
 • Reparacions de l’electrònica del vehicle. Els experts del nostre taller de cotxes són especialistes tant en mecànica com en electromecànica de cotxes multimarca. Això ens permet detectar qualsevol problema elèctric que presenti el teu automòbil.

L’equipament de més avançada tecnologia és només una de les característiques d’alta qualitat del nostre taller Dacia prop de Lloret i Blanes per oferir-te un servei integral de mecànica automotriu.

Tots els membres del nostre equip vetllen per la teva seguretat, per això solem tenir un diagnòstic ràpid i eficaç seguit d’una reparació mecànica completament competent i professional.

En el nostre taller Renault t’oferim les millors solucions mecàniques per al funcionament més òptim del teu vehicle. A què esperes? Visita’ns el més aviat millor i, si tens dubtes, consulta els nostres serveis a contacta o trucant-nos al 972850208.

Garatge Aluart, el teu Taller de cotxes a prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera,…

Els nostres preus

El mejor precio y servicio en la reparación de tu vehículo

Te mostramos algunas de las tarifas de nuestro taller mecánico. Los precios incluyen el IVA y pueden varias en función del distribuidor de piezas.

Servicio Precio
Donec suscipit vehicula turpis sed lutpat 35€
Quisque vitae quam neque. 32€
Morbi cilisis placerat dapibus. 44€
Etiam ultrices nulla ed leo malesuada 48€
Commodo bibendum orci vi verra ; 22€
alesua commodo malesuada commodo 16€