Pensant a comprar un cotxe familiar?

Pensant a comprar un cotxe per a tota la família?

Aquestes són les diferències entre un monovolum, un SUV i una berlina familiar

Si la família creix, el teu vehicle ha de fer-ho també. No hi ha una altra. Has de dir-li adéu al teu esportiu i pensar a comprar un cotxe prou ampli perquè càpiguen maletes, cotxets i joguines de nadons i prou còmode perquè els teus fills puguin descansar, jugar o gaudir d’una pel·lícula durant el trajecte. Però, tranquil. Familiar no és, ni de bon tros, sinònim de lleig o de poc glamuròs. Ara cotxes com el Renault Talisman Sport Tourer, el Dacia Duster o el Dacia Logan MCV combinen elegància, seguretat, tecnologia i comoditat i pots gaudir dels avantatges d’un familiar i del disseny d’una alta gamma.

Així que, enterrats tòpics, el que toca ara és decidir entre un monovolumen, un SUV o una berlina. Cotxes que, per espai, comoditat i línies, s’han convertit en els favorits de les famílies. Per triar quin d’aquests vehicles comprar, el millor és saber quines característiques defineixen a cadascun d’ells.

  • Monovolum. Sens dubte, el rei dels vehicles familiars tant per la seva capacitat com pel seu disseny renovat. I és que, encara que ens trobem amb la versió compacta d’aquest cotxe, el seu interior es caracteritza per ser molt espaiós i versàtil. A diferència del que passa amb altres turismes, la seva part posterior és molt ampla i els seients es poden manipular de forma independent per oferir, així, més espai al maleter, ampli de per si mateix. Si comptem amb família nombrosa, la versió set places d’aquest vehicle és la millor opció.
  • Berlina familiar. Aquest tipus d’automòbil és perfecte per a aquells que busquen augmentar la capacitat del seu maleter (alguns arriben als 600 litres de capacitat) i part posterior, sense perdre les prestacions i manejabilitat que li atorgava el turisme normal. Com en el cas del monovolumen, és possible adquirir-ho en versió compacta, mitjana i gran.
  • SUV. Aquestes sigles fan referència al terme anglès Sport Utility Vehicle, és a dir, Vehicle Utilitari Esportiu. Una definició que dóna bon compte de les característiques d’un cotxe que combina les dimensions d’un familiar i el port i la resistència d’un tot terreny. D’altura major a la d’un turisme normal, aquest automòbil permet al conductor controlar molt millor el tràfic, però també perdre en estabilitat en corbes. És perfecte per a aquelles parelles que volen seguir amb les aficions de les quals gaudien abans de ser papàs. I és que les escapades de finalització de setmana a la neu o al camp són totalment compatibles amb aquest tipus de vehicle.

A Garatge Aluart, taller Renault Dacia a Girona, disposem d’una àmplia gamma de vehicles nous, d’ocasió i de segona mà pensats per a la família. Si estàs pensant a comprar un cotxe, no dubtis a consultar-nos.

0 comentaris

Deixa un comentari

Camps obligatoris *