LA NOVA SENSACIÓ AL MERCAT DELS CROSSOVER

Renault-Kadjar

Durant el passat 2014 es van vendre a Espanya 857.635 cotxes. Un 23% dels vehicles venuts (un de cada 5) va ser del segment crossover. Aquesta estadística que va quedar extrapolada a tot el continent Europeu ens fa entendre que Renault segueix apostant fort en el segment C.

El nou Kadjar fabricat a Palència i considerat ja el germà gran del Captur sortirà a la venda aquest estiu a Europa. Es tracta de la combinació perfecta entre un disseny i una personalitat molt marcada per les seves considerables dimensions (4,45 × 1,84).

Els dissenyadors d’aquest nou SUV de la marca francesa han optat per combinar subtilment una suavitat i força que dóna com a resultat un estil molt dinàmic del nou cotxe Renault aportant al vehicle una personalitat única.

La versatilitat del nou cotxe Renault Kadjar està inspirada en els cotxes familiars i la trobarem disponible en dues versions: 4 × 4 i 4 × 2. Entre els seus principals atributs, destaquen la gran distància al terra, rodes grans o la seva àmplia cabina interior. Sens dubte el nou model de Renault no deixarà indiferent a ningú.

0 comentaris

Deixa un comentari

Camps obligatoris *