DESCOBREIX JA EL NOU RENAULT KADJAR A TRAVÉS DEL MAPPING 3D

renault kadjar girona

Des del nostre taller mecànic Garatge Aluart et convidem a la presentació del nou Renault Kadjar a Girona, una presentació original del nostre cotxe a través del mapping 3D. Deixaràs escapar l’oportunitat de saber com és un concessionari virtual?

El mapping 3D consisteix a projectar imatges de vídeo en un objecte real, en aquest cas el Renault Kadjar, de manera que alteren el seu aspecte mitjançant jocs de formes i il·lusions òptiques. Una vivència que et farà sentir, emocionar i fascinar sens dubte.

En aquest concessionari Renault virtual atendran a totes les teves necessitats i respondran totes les preguntes sobre el Renault Kadjar, el nou cotxe de Renault que té tot el que estaves buscant.

Tot i que aquest vehicle és considerat el germà gran de Captur, el nou Kadjar ha estat dissenyat per oferir la millor experiència al volant, proporcionant la millor comoditat en els seients, les últimes novetats tecnològiques com el sistema de límit de velocitat i molts altres avantatges. Un cotxe que no podràs oblidar i una experiència virtual que voldràs repetir.

No perdis el temps i gaudeix ja de l’experiència única de mapping 3D! L’esdeveniment tindrà lloc al carrer Ultònia número 9 de Girona els dies 20, 21, 22, 23, 24 i 27 de juliol, de 10 a 13h i de 16 a 20.30h.

0 comentaris

Deixa un comentari

Camps obligatoris *