Dacia Dokker Van, el furgó ideal per a empreses

dacia doker garatge aluart

Dacia és una de les marques de cotxes que va protagonitzar un miracle econòmic del sector automobilístic, ja que després unir-se al Grup Renault, va multiplicar per 15 les seves vendes. A partir d’aquesta unió, Dacia va començar a oferir un disseny de cotxes segur i durador, com el Dacia Dokker Van, un vehicle comercial en versió furgó per a càrrega que va sortir a la venda el 2013.

Avui en dia, a Garatge Aluart de Girona hem comprovat que el Dokker Van de Dacia segueix sent un vehicle compacte i funcional, amb una gran capacitat d’emmagatzematge per al transport de qualsevol material. En realitat, el seu disseny satisfà les necessitats de les empreses amb les seves qualitats: grups òptics suficients, un gran parabrisa per vigilar el trànsit i uns òptics a la zona posterior situats en posició lateral superior per a una major visibilitat. A més, el furgó Dacia disposa de portes laterals corredores (una obertura de 703 mm) per accedir a les places del darrere amb més facilitat.

El vehicle comercial Dokker Van té una capacitat de 750kg i 3 mᶟ a la zona de càrrega, podent incrementar el seu volum útil de càrrega fins als 3,9 mᶟ gràcies al seu sistema Dacia “EasySeat”, que permet reclinar el respatller del seient convertint en una tauleta auxiliar o extraient fàcilment. El furgó Dacia del taller mecànic de Girona només té una longitud total de 4,36m i 1,81m d’alt, el que ens assegura una total funcionalitat, ja que és pràctic fins i tot a l’hora d’accedir a aparcaments subterranis.

El Dacia Dokker Van equipa el nivell Base per cops i altres detalls en color negre, llandes de xapa de 14 polzades, mampara completa amb vidre, revestiment de portes del darrere i lliscant, vuit anelles d’ancoratge a terra a la zona de càrrega, disposició de barres de sostre o baca, ABS + SAFE, kit de reparació de punxades, porta lateral dreta lliscant en xapa, portes posteriors asimètriques de xapa, d’obertura 180º, il·luminació central davantera, il·luminació en zona de càrrega, alçavidres manuals i preinstal·lació de ràdio. Sobre aquests elements, Ambiance afegeix llandes de xapa de 15 polzades i embellidor, dues anelles laterals en el costat de la porta lliscant, cinturons regulables en alçada i ordinador de bord.

En general, l’aspecte del Dokker Van aporta un aire de la família Dacia, però sobretot una gran comoditat en la conducció del furgó, per això, a Garatge Aluart de Girona apostem per aquest vehicle comercial Dacia.

Quatre motors a escollir

El furgó Dokker de Dacia presenta la millor relació euro/litre del mercat, ja que en la seva configuració estàndard hi cubica 800 litres. Aquest vehicle comercial disposa de quatre tipus de motors amb 4 cilindres de 1.461 cmᶟ turboalimentat:

Gasolina

  • Dacia Dokker Van Base 1.6 85 CV a 2.800 rpm.
  • Dacia Dokker Van Ambiance 1.2 115 CV: ofereix una tecnologia de màxim nivell i una potència màxima de 4.500 rpm, emprant turbocompressor i injecció directa. El consum d’aquest motor envolta els 6 litres / 100 quilòmetres.

Diesel de 1.5 litres de cilindrada.

  • Dacia Dokker Van Ambiance dCi 75 CV: aquest motor ens ofereix una màxima potència de 4.000 rpm amb un sistema convencional d’injecció common rail.
  • Dacia Dokker Van Ambiance dCi 90 CV: arriba a les 3.750 rpm amb el seu sistema multi injecció. Aquest furgó és considerat el més econòmic, ja que presenta moderats consums mitjans entorn dels 4,5 litres / 100 km

Garatge Aluart Girona garantim que totes les motoritzacions del vehicle Dokker Van de Dacia compleixen la normativa d’emissions contaminants Euro 5 i es treballa en combinació a una caixa de canvis manual de cinc relacions.

Conducció còmoda i segura

El furgó de Dacia ofereix suspensions independents a les rodes davanteres i un eix rígid posterior pres del Renault Kangoo, valors segurs per gaudir d’un espai còmode de treball i uns costos d’explotació ajustats. A més, el quadre de comandament bicolor respon a un disseny funcional per a dipositar qualsevol objecte, els rellotges, la palanca del canvi i la “maneta” d’obertura de les portes estan emmarcats en estampacions cromades, per a un major confort en el vehicle.

A Garatge Aluart Girona destaquem la climatització, equip pres dels Renault Megane, i la sonoritat en marxa on es nota tant l’efecte dels nous injectors com de la superfície de peces integrades en els baixos del vehicle.

El vehicle Dokker Van pot incorporar el sistema multimèdia Media Nav en la part central del quadre de comandament per facilitar les maniobres d’aparcament, un limitador de velocitat amb regulació al volant i ordinador a bord bàsic. A més, el Dokker Van pot incorporar revestiments específics en la zona de càrrega per satisfer les seves necessitats.

Seguretat

El Dacia Dokker Van de Garatge Aluart Girona equipa el mateix sistema de frenada ABS i repartidor electrònic de frenada així com assistència a la frenada d’emergència, encara que també pot equipar sistema ESP d’ajuda a l’estabilitat.

Els cinturons de seguretat del furgó compten amb sistema pirotècnic pretensor per les frenades brusques i limiten el seu esforç per no danyar els ocupants. El furgó Dacia disposa de quatre coixins de seguretat de sèrie.

Necessites un Dacia Dokker Van? A Garatge Aluart de Girona estem a la teva disposició per oferir-te el vehicle que necessitis.

0 comentaris

Deixa un comentari

Camps obligatoris *