Assegurances

Les assegurances de cotxe són considerades com una obligació que sovint resulten ser més una despesa excessiva que una necessitat o protecció a la carretera. Per això, nosaltres volem ajustar-nos més a la seguretat que tu necessites i menys a un alt cost innecessari. Sens dubte, Garatge Aluart és la millor oportunitat per assegurar el teu cotxe amb les millors condicions.

A Garatge Aluart oferim el millor servei d’assessorament en la contractació d’assegurances de tot tipus: vehicles, llar, accidents, vida, responsabilitat civil, etc.

Els nostres experts en assegurances t’atendran de forma personalitzada i t’ajudaran a escollir l’assegurança que més s’ajusta a les teves necessitats. No paguis per serveis innecessaris i aconsegueix l’assegurança que realment necessitis.

Treballem amb diverses companyies asseguradores per oferir  el millor preu.

Sigues pràctic i no et compliquis a gestionar tots les teves assegurances. A Garatge Aluart ho fem per tu de manera fàcil i segura! Ens encarreguem de totes les gestions per a la teva comoditat, contracta la teva assegurança ja!

A més, tramitem sinistres de forma ràpida i eficaç en coordinació amb el nostre taller, demanem cita per peritar i tot seguit ens en cuidem de la seva reparació. Tu no et preocuparàs de res!

Et fem pressupost?

Accepto

Principals companyies amb les que treballem: