Assegurances

Companyies amb les que treballem

Les assegurances de cotxe són considerats com una obligació que sovint resulten ser més una despesa excessiva que una necessitat o protecció a la carretera. Per això, nosaltres volem ajustar-nos més a la seguretat que tu necessites i menys a un alt cost innecessari. Sens dubte, Garatge Aluart és la millor oportunitat per assegurar el teu cotxe amb les millors condicions.

A Garatge Aluart oferim el millor servei d’assessorament en la contractació d’assegurances de tot tipus: vehicles, llar, accidents, vida, responsabilitat civil, etc.

Els nostres experts en assegurances t’atendran de forma personalitzada i t’ajudaran a escollir l’assegurança que més s’ajusta a les teves necessitats. No paguis per serveis innecessaris i aconsegueix l’assegurança que realment necessitis.

Treballem amb diverses companyies asseguradores per oferir-te els millors assegurances al millor preu:

  • Generali Assegurances
  • AXA
  • Groupama
  • Caser Seguros
  • Fiact Assegurances
  • Zurich
  • Mapfre

Sigues pràctic i no et compliquis a gestionar tots les teves assegurances. A Garatge Aluart ho fem per tu de manera fàcil i segura! En el nostre taller de cotxes a prop de Lloret ens encarreguem de totes les gestions per a la teva comoditat, contracta la teva assegurança ja!

A més, tramitem sinistres de forma ràpida i eficaç en coordinació amb el nostre taller per al peritatge del vehicle i la seva reparació.

Què més necessites? El nostre taller Renault té a la teva disposició tot el que necessitis per a la contractació de la teva assegurança ideal.

Blanes, Sils, Lloret o Tordera. Siguis on siguis, aprofita tots els serveis que t’oferim amb les nostres asseguradores aliades. Et garantim una assegurança feta a mida i una atenció personalitzada perquè obtinguis exactament el que necessites. I a la millor qualitat-preu!

Garatge Aluart, el teu Taller Oficial Renault / Dacia prop de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sils, Tordera,…

seguros-aluart

 

política de privacitat